bewustwording van de lagen in je

wie ben ik? waarvoor ben ik hier? wat een diepte onder deze grote filosofische vragen van de mensheid

Missie

Mijn missie is jou te ondersteunen op het pad naar de vervulling van je hoogste potentieel. 

Mijn visie is je als coach te ondersteunen in het verwerven van inzichten in jezelf
zodat je contact kunt maken met wat voor jou wezenlijk is, waardoor jij je hoogste potentieel kunt leven.

Ik richt me op professionals en managers in grote bedrijven. Als je vast loopt in je carrière ofwel als je juist goed gaat in je carrière, maar er achter bent dat dat in zichzelf niet gelukkig maakt. In dat geval zit je eigenlijk ook vast. En dat kan pijnlijk zijn, maar vanuit ander perspectief mooi: dan ga je zoeken en krijgt de kans je leven te verdiepen. Ik kan je helpen de patronen op te sporen die je niet dienen, en hierin meer te ontspannen zodat je ze in beheer krijgt en kunt kiezen of je ze inzet of niet. Als je vast zit in de zin dat je eigenlijk niet weet welke kant je nu op wilt, dan kan ik je helpen voorbij je persoonlijkheid te kijken om te achterhalen waar het je om gaat. 

Mijn drijfveer is dat ik zelf door zo'n transformatieproces ben gegaan en daar enorm veel meer ontspanning en geluk mee heb gekregen. Tevens een dieper contact met mezelf en het leven. Ik gun dat iedereen, en voor mij is er niets mooiers dan wanneer iemand een diep inzicht krijgt en daarmee op een dieper niveau 'wakker wordt'.

achtergrond in complexe multinationals

MEZELF LATEN ZIEN

Mijn rollen zijn altijd Professional, Senior of Manager geweest bij grote complexe ondernemingen met een internationaal speelveld. Ik ken daarom de werkomgeving van professionals erg goed. In mijn eigen ontwikkeling heb ik onder meer een enorme slag gemaakt van iemand die in aanleg geneigd is gedachten voor zich te houden, naar iemand die duidelijk positie neemt en helder krachtig kan communiceren waar ik dat nodig acht. Dit heeft ertoe geleid dat ik onder meer global manager werd en ca. 75 fte aanstuurde. Tevens ben ik steeds meer van mezelf laten zien, dit was soms een worsteling, maar levert heel veel op.

'growing up' en 'showing up'

Naast werken in een Corporate heb ik zeer veel in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd. Niet alleen in skills, maar ook – in de woorden van Ken Wilber – zowel ‘growing up’ als ‘waking up’. ‘Growing up’ gaat over bewust worden van je eigen patronen, en ‘waking up’ gaat over het toenemen van het vermogen om bewust te zijn. Het laatste is letterlijk wakker worden in wat er is.

Ik ondersteun graag mensen in ‘growing up’ en ‘waking up’ omdat ik iedereen dat succes gun. In mijn coaching richt mij daarom vooral op mensen met een werk-gerelateerd groeidoel. Uiteindelijk wil ik er aan bijdragen dat je meer bewust bent van hoe het in je werkt. Dat je in staat bent je patronen te zien en deze in beheer te krijgen. Zodat je beter in je vel komt te zitten en nog effectiever bent ook!

wat ik voor je kan doen

MIJN PATROON WERKT NIET VOOR ME (BIJV. TE BESCHEIDEN)

Als je je patroon door hebt, bijvoorbeeld dat je niet zichtbaar en daadkrachtig bent in vergaderingen, dan kan dat worden verholpen! Ik ondersteun je jezelf in alle lagen te ontdekken, en dan in dit geval bijvoorbeeld grenzen aan te geven (‘wat wil ik niet?’), de agenda te zetten (‘wat wil ik wel?’) en positie te nemen (‘wat vind ik hier van’). Dat lukt als we samen onderzoeken welk reacties bij je zijn ingesleten. Je leert ze herkennen, in beheer nemen en  krijgt de mogelijkheid andere keuzes te maken. Dit lukt alleen door ook op diepere lagen te werken aan oorzaken achter je reactiepatroon. Wat heerlijk is vrijheid van je patroon! En dit kan bij alle patronen.

MIJN WOEDE WERKT AVERECHTS

Emoties kunnen je in de weg zitten bij het bouwen van werk- (of andere) relaties. Dan werkt Irritatie of boosheid niet voor je.

 De informatie die je emotie  bevat, maken we samen toegankelijk met een ontladingssessie. Dit stelt je in staat je irritatie helemaal te leven. Door de informatie in de emotie tot je te  nemen, wordt het mogelijk heel anders te reageren op een trigger, dan je initiële neiging. waar je huidige reactie niet werkt, biedt leidt dat tot betere en diepere relaties met mensen die van belang zijn. Veel coachees noemden dit al ‘life changing’! Daarnaast krijg je een andere verhouding tot deze emotie en andere methoden om je woede (beter) in beheer te krijgen.

WAT WIL IK NU ECHT DOEN?

De vraag komt vaak na 5-15 jaar werk ervaring: 'is dit het nu?' Je bent mogelijk niet ontevreden, maar ergens een gevoel dat er meer is, of je nu wel de goede richting in bent geslagen. Je komt toe aan de vraag waar gaat het mij nu eigenlijk om in het leven. Ik kan je ondersteunen, met diverse beproefde methoden om in jezelf helder te krijgen waar het je werkelijk om gaat, en dan te bouwen aan je eigen visie op je leven. Het vergt toegang tot het stuk in je dat voorbij gaat aan je patronen. Als je jouw visie eenmaal hebt is de kans een stuk groter dat je deze gaat leven, dan als je geen idee hebt. Als je de richting helder hebt, is de kans groter dat je daar ook komt! Ik kan uit ervaring van velen vertellen dat dit perspectief je leven verandert.

Maak een afspraak voor gratis intake gesprek!

Schrijf je in voor inspiratie mail

Contactgegevens

Contactinformatie
Krijgsman Coaching
jacob van heemskerklaan 10
3603 GJ Maarssen
info@krijgsmancoaching.com
+31610829839
KvK nummer: 51342030
Nederland


Of vind ons op social media

kern van coachingbenadering

Belangrijkste elementen in mijn benadering:

1. Toegesneden op jou.

2. Doelgericht op de vragen waar je nu mee zit.

3. Veilige omgeving waarin je jezelf kunt openen.

4. Diepte zowel ten aanzien van alle lagen in je persoonlijkheid als daaraan voorbij.

5. Het is niet alleen gericht op het fixen van het probleem maar ook op je weerbaarder maken voor de uitdagingen die je leven verder biedt.

6. Mijn kracht is verbinding en begrip van de omgeving waarin je zit (grote bank, grote consultant, groot bedrijf).

reviews over mijn coaching

De coachingssessies met Jan-Willem gaven me een nieuw perspectief op het leven en hebben mij de hulpmiddelen verschaft voor het omgaan met zowel de significante problemen die we tegenkomen in ons professionele en persoonlijke leven en voor diepe introspectie die het pad naar zelfrealisatie zou kunnen zijn

 De sessie met hem hielp me bij het vinden van antwoorden en het herwinnen van de vreugde die altijd beschikbaar zou moeten zijn in ieder van ons.

één sessie met jou is zinvoller dan 10 met mijn psycholoog

Jan Willem Krijgsman is een prettige coach die veel ruimte geeft om het proces op je eigen tempo en met eigen invulling te volgen. Dit maakte dat ik me veilig voelde om de emoties te voelen en uiten.
ZIJN COMMITMENT AAN DE BEGELEIDING VAN HET PROCES DAT JE GAAT, GEEFT JE HET VERTROUWEN DAT DE UITKOMST ‘DE MOEITE WAARD’ IS. OMDAT IK MEER ‘MEZELF’ BEN, PROFITEERT  DE NON-PROFIT-ORGANISATIE WAARAAN IK LEIDING GEEF VAN DE GEWONNEN HELDERHEID IN MIJN PERSOONLIJKHEID EN VISIE.