ik neig naar overspannen en zoek een coach

Als je werkstress hebt en bang bent overspannen of burn out te raken: zorg dat je tijdig actie neemt met het coachtraject: Be You- Be Happy @ Work - Phase i - goed in mijn vel.


"Wat een bevrijding te zien dat de stem in mijn hoofd niet is wie ik ben, wie ben ik dan, degene die dat ziet. " 

-

Eckart Tolle

Ik werk te hard en neig naar overspannen, hoe kom ik daar van af?

Ben je een professional, manager of teamleider die aantal stappen in carrière gemaakt heeft en nu even vast zit? Ofwel omdat wat tot op heden goed voor je werkte (zoals hard je best doen en problemen oplossen), niet lijkt te werken om een volgende stap te maken; ofwel omdat je merkt dat je met alles wat je bereikt hebt je niet per se gelukkiger bent geworden.


Vast in carrière of vast in werkstress

Ik heb beide gehad, te hard werken waardoor ik te weinig aandacht had voor de mensen om me heen. En ook te introvert om positie in te nemen waardoor ik niet verder kwam in mijn carrièregroei, en ook lastig nee kon zeggen. Met coaching ben ik er achter gekomen waar het zat en ben daar vrijer in geworden. Zo heb ik stappen in mijn carrière gezet. Vervolgens was ik op het niveau waarvan ik dacht dat ik er wilde zijn, maar was daar toch niet zo gelukkig als ik dacht dat ik zou zijn. Met heel veel leiderschapsprogramma's en coaching zit ik nu veel beter in mijn vel. Met name doordat mijn externe oriëntatie (dingen doen omdat ik dacht dat anderen het van mij verwachten) verschoven is naar interne oriëntatie (dingen doen omdat ik het zelf belangrijk vind) en mijn bewustzijnsniveau enorm is toegenomen. 


Je kan het alleen doen, maar met coaching gaat het sneller!

Wat ik kan kan jij ook, en sneller! Ik heb alles wat ik geleerd heb in een kort en effectief coaching traject samengebracht om je van een externe oriëntatie naar een interne oriëntatie te brengen. Het gehele traject draait om de (overigens ook diep-filosofische) vraag 'Wie ben ik?', en brengt je terug bij 'het goede leven'.


Wat ik kan, kan jij ook: stap in 'van vast naar vrij' coaching traject

Als je weet wie je bent, alle lagen van je persoonlijkheid en daaraan voorbij, dan komt er meer bewustzijn op je standaard reactiepatronen en gedrag. Door bewustzijn op het moment dat je geneigd bent te vervallen in hoe je het altijd doet, heb je een keuze. Door dieper te zien wat deze gedragingen en patronen drijft, wordt je vrijer om ofwel in te zetten wat je altijd doet (als dat effectief is, dan is er verder niks mis mee), of voorbij te gaan aan je patroon als dat beter werkt. Door het verhogen van je bewustzijn ontdek je steeds diepere lagen in jezelf, en wat je van belang vindt. Als je in lijn handelt met wat je van belang vindt, en niet te zeer door je patronen 'geleefd' wordt, kom je beter in je vel te zitten. Het leven blijft het leven, met soms uitdagende en soms fantastische perioden, en jij staat steviger in je zelf om te dealen met wat er ook op je pad komt.  


 De voordelen van dit traject gericht op coaching van Professionals en Managers zijn:

  • Je krijgt helder welke lagen er zitten in je persoonlijkheid en daar voorbij.
  • Je krijgt inzicht in wanneer jein je patroon zit, en wanneer je handelt vanuit je werkelijke zelf; interne oriëntatie.
  • Je komt beter in je vel te zitten.
  • Je relaties verbeteren.
  • Je leeft niet langer het leven dat je denkt dat je moet leven (externe oriëntatie).

wat zijn de bouwstenen van het coach traject 'van vast naar vrij!'

Onderdeel 1 wie ben je?

Door de diverse patronen in je persoonlijkheid uit te pakken, krijg je inzicht in wat je (grotendeels onbewuste) reactieve patronen zijn. En wat er achter zit. Je gaat niet op zoek als je je niet bewust bent dat er iets in je patronen (bijvoorbeeld, te bescheiden, of te snel geïrriteerd) niet voor je werkt. In het algemeen zijn patronen gebaseerd op niet aangaan van wat er is, veelal oude pijn. Door naar deze pijn vanuit je huidige volwassen perspectief te kijken kan dit ontspannen. Zo zet ik methoden en technieken in die je helpen om je patronen in beheer te nemen. Hierbij coach ik je om je Enneagram type te ontdekken, welke persoonlijkheidsstructuur je gebruikt.

Onderdeel 2 - drie levels van je persoonlijkheid

Door naar je patronen te kijken vanuit 3 perspectieven, en elk van die perspectieven aan te pakken wordt verandering en meer vrijheid van je patroon realiteit. We kijken naar de fysieke laag, de mentale laag en de emotionele laag. Er zijn diverse methoden en technieken om op elk van die lagen verandering aan te brengen.

Onderdeel 3 -voorbij je persoonlijkheid

Door beter te weten hoe je persoonlijkheid (inclusies je patronen) in elkaar zit, weet je wanneer je 'gevangen' zit in je patronen. Via diverse methoden en technieken (voice dialogue, visualisatie o.m.) kan je voorbij gaan aan je persoonlijkheid. Als je van hieruit je patroon ziet, dan zit je er al niet meer in vast. Hoe meer bewustzijn op je patroon schijnt, hoe vrijer je wordt. 

'Van vast naar vrij' coaching traject

Wat krijg je in het coachingtraject?

  • 1 intake
  • 1 keer 2,5 uur kick-off
  • 7 face to face coaching sessies van anderhalf uur
  • 2 skype sessies voor ad hoc issues en follow up van een half uur

100% satisfaction guaranteed!

Als je niet tevreden bent met een sessie, dan krijg je tot 2 weken er na altijd je geld terug. Geen discussie.

'Wat ik erg indrukwekkend vind aan de coachingsessies, is het feit dat ze kunnen worden gebruikt voor eenvoudige doelen (bijvoorbeeld het verminderen van woede, uitdrukking geven aan zichzelf op het werk) of diepere doelen (bijvoorbeeld wat is woede, heb ik de controle erover) of voor pure realisatie (wie ben ik en wat zijn mijn emoties). '

Consultant Grootbanken

'De sessie met hem hielp me bij het vinden van antwoorden en het herwinnen van de vreugde die altijd beschikbaar zou moeten zijn in ieder van ons. Het was een verfrissende en mooie introspectie, waarvoor ik zeer dankbaar ben. '

Professional, in een Grootbank

'Zijn commitment aan de begeleiding van het proces dat je gaat, geeft je het vertrouwen dat de uitkomst ‘de moeite waard’ is. Omdat ik meer ‘mezelf’ ben, profiteert  de non-profit-organisatie waaraan ik leiding geef van de gewonnen helderheid in mijn persoonlijkheid '

Leider non-profit organisatie

boek het 'van vast naar vrij' coachingtraject nu!

Loskomen van je patronen

Door het werken aan de fysieke, mentale en emotionele laag kom je losser van je patronen en krijg je ze in beheer.

goed in je vel

Doordat wie je ten diepste bent beter samenvalt met wat je doet zit je beter in je vel.

Inzicht in je patronen

Je krijgt inzicht in hoe je patronen werken en wat er achter zit. 

ervaren dat er zo veel meer is in het leven

Door dieper in jezelf te kijken, kom je tot je verrassing in gebieden waarvan je niet wist dat ze bestonden. 

weten wie je bent

Jezelf leren kennen op diepere lagen, en ook voorbij je persoonlijkheid, dan weet je wanneer je in je patroon zit, en wanneer je vanuit wie je werkelijk bent leeft.

meer ontspannen

Door contact te maken met je werkelijke Zelf kan je meer ontspannen.