wat wil ik nu echt?

LEEF VANUIT VISIE: "JE KUNT BETER TEN ONDER GAAN MET JE EIGEN VISIE DAN MET DE VISIE VAN EEN ANDER.", JOHAN CRUIJFF

LEEF JE JE EIGEN VISIE, OF DIE VAN EEN ANDER?

...EN HOE KOM JE DAAR ACHTER?

Ik ben jarenlang bezig geweest om een succesvol manager te worden, en om steeds meer geld te verdienen. Op een gegeven moment had ik dat alles bereikt, en voelde ik me niet zo intens gelukkig als ik gedacht had dat ik me zou voelen!


Toen startte de zoektocht naar waar het mij dan wel om gaat. Deze zoektocht heeft met via veel investering in persoonlijk leiderschap gebracht tot mijn visie op mijn leven. Een visie op alle belangrijke levensgebieden en een ordening daar in (Werk, relaties, ontwikkeling, wonen) en een ordening daarin.


Dit heeft heel veel tijd gekost, en ik heb alles wat ik leerde in een kort effectief coachingstraject samengebracht. Door te zoeken voorbij aan je persoonlijkheid, en van daar uit je visie op te bouwen over waar het je werkelijk om gaat kom je tot je visie.


Wat ik kan, kan jij ook: creëer je visie op je leven

Als je een visie hebt over wat belangrijk voor je is, is de kans veel groter dat je dat ook bereikt, dan wanneer je min of meer lukraak door het leven gaat. Zoals je nu leeft, leef je in feite ook vanuit een visie. Alleen is dit een bewuste visie? Als het een onbewuste visie is, krijg je door meer vanuit deze visie te leven, meer van wat je al kreeg. Voor mij was de belangrijkste shift van een externe oriëntatie (wat denk ik dat anderen van mij willen), naar een interne oriëntatie (wat wil ik vanuit mezelf). Wat overigens iets heel anders is dan een egocentrische benadering, want wat ik zelf wil kan heel goed een bijdrage zijn aan het geluk van een ander. 

Door een visie op te stellen vanuit interne oriëntatie, bewustzijn voorbij je patronen, leef je een visie over waar het je werkelijk om gaat. Hierdoor valt je leven meer samen met datgene wat wezenlijk voor je is. Hierdoor neemt je voldoening en geluksgevoel toe. De voordelen van dit coachingstraject in gaan zijn:

  • Je krijgt helder welke lagen er zitten in je persoonlijkheid en daar voorbij.
  • Je krijgt inzicht in wanneer je voorbij je persoonlijkheid je visie leeft, en wanneer je vanuit je persoonlijkheid opereert.
  • Je krijgt helder waar het je in jouw leven werkelijk om gaat.
  • Voor mij werd duidelijk dat coaching een roeping is, ik gun je van harte de levensvreugde die gepaard gaat met het uitoefenen van je roeping.
  • Een mens die vanuit visie leeft, is krachtiger en meer verbonden met zichzelf.

wat zijn de bouwstenen van het coachtraject 'Leef vanuit je visie!'

Onderdeel 1 wie ben je?

Door de diverse patronen in je persoonlijkheid uit te pakken, krijg je inzicht in hoe je (grotendeels onbewuste) reactieve patronen werken. Je gaat niet op zoek als je je niet bewust bent dat er iets in die patronen (bijvoorbeeld, te bescheiden, of te snel geïrriteerd) niet voor je werkt. Ik zet methoden en technieken in die je helpen om je patronen in beheer te nemen. We gaan hier niet zo diep op in als bij het coachingtraject 'Effectief en goed in je vel!'.

Onderdeel 2 voorbij aan mijn persoonlijkheid

Door beter te weten hoe je persoonlijkheid in elkaar zit, weet je wanneer je 'gevangen' zit in je patronen. Via diverse methoden en technieken (voice dialogue, visualisatie o.m.) kan je voorbij gaan aan je persoonlijkheid. Als je van hieruit je visie ontvangt, dan tap je als het ware uit een nieuw vaatje. In plaats van eindeloos herhalen wat je altijd al kreeg, gaan dingen in je leven veranderen en zich voegen naar je visie. 

Onderdeel 3 - je visie opstellen

Naarmate je beter contact hebt met het stuk voorbij je persoonlijkheid, lukt het je beter om je visie van daaruit op te stellen. Gezamenlijk maak je voor elk van de belangrijke levensgebieden (werk, relatie, wonen, ontwikkeling, etc) je visie expliciet

vind je visie coaching traject

Wat krijg je in het coachingtraject?

  • 1 intake
  • 1 keer 2,5 uur kick-off
  • 12 face to face coaching sessies van anderhalf uur
  • 2 skype sessies voor ad hoc issues en follow up van een half uur


NB als je al het traject "Het Goede Leven" hebt afgerond, dan kan het met minder sessies, eveneens als je al een alternatief traject hebt gedaan met vergelijkbare resultaten.

100% satisfaction guaranteed!

Als je niet tevreden bent met een sessie, dan krijg je tot 2 weken er na altijd je geld terug. Geen discussie.

' profiteert de non-profit organisatie waaraan ik leiding geef van de gewonnen helderheid in mijn persoonlijkheid en visie'

Leider non-profit organisatie

'dit geeft meer innerlijke rust'

Professional, in een grote  Bank

'nieuw perspectief op het leven'

Consultant in een grote Bank

boek het 'leef je visie' coachingtraject nu!

weten wat je wilt!

Je weet waar het je werkelijk om gaat. 

weten hoe je er komt

Je krijgt duidelijk in concrete stappen hoe je dichterbij komt waar je wilt zijn.

samenvallen met waar het je om gaat

Door vanuit je eigen visie te leven, in plaats van uit die van een ander, val je samen met waar het je werkelijk om gaat. Daar is geluk te vinden. 

ervaren dat er zo veel meer is in het leven

Door dieper in jezelf te kijken, kom je tot je verrassing in gebieden waarvan je niet wist dat ze bestonden. 

weten wie je bent

Jezelf leren kennen op diepere lagen, weten wanneer je in je patroon zit, en wanneer je in visie zit. Enorme ontdekkingsreis.

vol leven

Door je visie te kennen, en op het spanningsveld tussen visie en je comfortzone te leven, leef je vol en op het scherpst van de snede.