HOE IK GOED IN MIJN VEL KWAM TE ZITTEN IN EEN GROTE CORPORATE!

'Motivation is a fire from within. If someone else tries to light that fire under you, chances are it will burn very briefly', Stephen Covey

hoe kom je bij je hoogste potentieel?

Dit is een wat langere video waarin ik toelicht hoe je de verschuiving van externe oriëntatie naar interne oriëntatie kunt maken, en wat dat inhoudt.

Mijn missie is je te inspireren
zodat je hoogste potentieel kunt leven.

PASSIE

Ik studeerde als Bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam), daar onder meer Bestuurder van een Dispuut geweest, en na mijn studie eerst horizon-verbredende zaken gedaan als koeienmelker in een kibboets, Ein Hashlosha, Israël, en leraar Frans in Ngogwe, Uganda. Daarna in 5 jaar RA geworden en van Assistent opgeklommen tot Manager bij één van de grote maatschappen in de accountancy en in de consultancy (PwC) en (senior) toezichthouder geweest bij De Nederlandsche Bank en ten slotte manager geworden bij een grootbank (Rabobank). Omdat in teams werken binnen een professionele omgeving één van mijn andere passies is, wijd ik mij ook aan projecten in een grootbank (Rabobank), naast mijn praktijk als coach in Maarssen.


MEZELF LATEN ZIEN

Mijn rollen zijn altijd Professional, Senior of Manager geweest bij grote complexe ondernemingen met een internationaal speelveld. Ik ken daarom de werkomgeving van professionals erg goed. In mijn eigen ontwikkeling heb ik onder meer een enorme slag gemaakt van iemand die in aanleg geneigd is gedachten voor zich te houden, naar iemand die duidelijk positie neemt en helder krachtig kan communiceren waar ik dat nodig acht. Dit heeft ertoe geleid dat ik onder meer global manager werd en ca. 75 fte aanstuurde. Tevens ben ik steeds meer van mezelf gaan laten zien, dit was soms een worsteling, maar levert heel veel op.


GROEIDOEL

Naast werken in een Corporate heb ik zeer veel in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd. Niet alleen in skills, maar ook – in de woorden van Ken Wilber – zowel ‘growing up’ als ‘waking up’. ‘Growing up’ gaat over bewust worden van je eigen patronen, en ‘waking up’ gaat over het toenemen van het vermogen om bewust te zijn. Het laatste is letterlijk wakker worden in wat er is.

Ik ondersteun graag mensen in ‘growing up’ en ‘waking up’ omdat ik iedereen dat succes gun. In mijn coaching richt mij daarom vooral op mensen met een werk-gerelateerd groeidoel. Uiteindelijk wil ik er aan bijdragen dat je meer bewust bent van hoe het in je werkt. Dat je in staat bent je patronen te zien en deze in beheer te krijgen. Zodat je beter in je vel komt te zitten en nog effectiever bent ook!

Neem contact op!

CONTACTGEGEVENS

Contactinformatie
Krijgsman Coaching
jacob van heemskerklaan 10
3603 GJ Maarssen
info@krijgsmancoaching.com
+31610829839
KvK nummer: 51342030
Nederland


Of vind ons op social media

CONTACTGEGEVENS

Contactinformatie
Krijgsman Coaching
jacob van heemskerklaan 10
3603 GJ Maarssen
info@krijgsmancoaching.com
+31610829839
KvK nummer: 51342030
Nederland


Of vind ons op social media

Schrijf je in voor blogs happy in corporate